Thermografie Zonnepanelen

Thermografie bij zonnepanelen in Groningen

Thermografie zonnepanelen

Duurzame energie is een “hot item” en de belangstelling voor zonnepanelen neemt in Nederland sterk toe. Logisch, want door de gestegen energiebelasting, stroomprijzen en de sterk gedaalde prijzen van PV panelen is zonne-energie al snel rendabel. Bovendien streeft onze overheid ernaar om in 2020 twintig procent van onze energie duurzaam op te wekken. Zonne-energie is een belangrijke pijler in deze doelstellingen.

Zonnepanelen

Er worden in Groningen, Friesland en Drenthe dan ook volop  PV zonnepanelen geplaatst, misschien zelfs wel op jouw dak. Maar haal jij het maximale rendement wel uit je zonnepanelen? Hoe controleer je of ze wel optimaal werken en hoe weet je zeker dat je alle potentiële energie uit je panelen haalt?

Vaak zorgen defecte bypass dioden, slechte contacten of kortsluitingen in zonnecellen voor vermindering van het rendement en dus van de opbrengst van de panelen. Hierdoor wordt niet het volledige rendement benut.

Thermografie

Door je panelen door Energielabel Groningen door middel van thermografie te laten controleren ben je er zeker van dat defecten snel worden opgespoord en daarna kunnen worden verholpen. Zo kun je er zeker van zijn dat je investering zich ook werkelijk snel weer terug verdiend.

Energielabel Groningen

Energielabel Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, jouw partner in energiebesparing, maatwerkadvies, thermografie en luchtdichtheidsmetingen met gebruik van Blowerdoor. Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

 Thermografie bij zonnepanelen door Energielabel Groningen

Datum 28 april 2019 Energielabel Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *