Energielabel voor GGZ Drenthe locatie in Beilen

Energielabel voor locatie Molenstraat Beilen van GGZ Drenthe

Energielabel GGZ locatie Beilen

In opdracht van GGZ Drenthe stelden wij een energielabel voor de locatie aan de Molenstraat in Beilen. Het is een kleinschalig wooncomplex dat bestaat uit 6 woningen. De locatie was bedoeld voor opvang van patiënten met psychische stoornissen. Maar door veranderde regelgeving worden patiënten tegenwoordig thuis geholpen. Hierdoor was de locatie aan de Molenstraat al langere tijd niet in meer gebruik en zal het worden verkocht.

Lees verder >>

Datum 19 mei 2017 Energielabel Groningen

Energielabel voor 4 schoolwoningen Zuidhorn

Energielabel voor 4 woningen Castorstraat Zuidhorn

Energielabel schoolwoningen Zuidhorn

In opdracht van de gemeente Zuidhorn voorzag Energielabel Groningen 4 twee-onder-één kap woningen aan de Castorstraat van een energielabel. De woningen waren eerder in gebruik als een basisschool en Buiten Schoolse Opvang van het SKSG. Het schoolgebouw werd in 2009 gebouwd maar was sinds de oplevering van de nabijgelegen Brede School overbodig geworden. Vandaar dat het is verbouwd en er 4 ruime woningen zijn ontstaan.

Lees verder >>

Datum 19 mei 2017 Energielabel Groningen

Energielabel nieuwbouw appartementen Sneek

Energielabel voor 33 nieuwbouw appartementen in Sneek

Energielabel appartementen Sneek

In opdracht van project ontwikkelaar Frisia Invest voorzag Energielabel Groningen 33 nieuwbouw appartementen aan de Kerhoflaan in Sneek van een energielabel een energie index. Het appartementen complex, genaamd Frisia State is gebouwd op de locatie van het voormalige Belastingkantoor. De woningen variëren in grootte van 80 tot 95 m2 en zijn gebouwd als huurwoningen voor senioren in de vrije sector.

Lees verder >>

Datum 2 mei 2017 Energielabel Groningen

Energielabel bedrijfspand in Groningen

Energielabel voor bedrijfspand aan de Kieler Bocht in Groningen.

Energielabel bedrijfspand Groningen

In opdracht van Bouwbedrijf Peter Knol uit Onnen voorzagen wij een bedrijfspand in Groningen van een energielabel. In het pand zijn Wola BV en Jorritsma Bouw gevestigd. Het bestaat uit twee verdiepingen met kantoren en een bedrijfsruimte van totaal 737 m2. Het ligt op industrieterrein de Eemspoort aan de Kieler Bocht in Groningen. Het pand zal worden verkocht en ontving van ons een energielabel B. 

Lees verder >>

Datum 2 mei 2017 Energielabel Groningen

Energielabel voor groothandel Bernard Roerdink

Energielabel voor groothandel Bernard Roerdink in Groningen

Energielabel groothandel Bernard Roerdink

Bernard Roerdink ontving een energielabel voor haar bedrijfspand en voor twee studenten verhuurpanden. De groothandel in (werk)schoenen, werkkleding en sloffen is gevestigd aan de Eendrachtskade in de stad Groningen. Het bedrijf bestaat al ruim 90 jaar en is gevestigd in een gebouw van een voormalige melkfabriek van de Domo. Onlangs werd de groothandel overgedragen aan een andere eigenaar.

Lees verder >>

Datum 2 mei 2017 Energielabel Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *