Energielabel voor groothandel Bernard Roerdink

Energielabel voor groothandel Bernard Roerdink in Groningen

Energielabel groothandel Bernard Roerdink

Bernard Roerdink ontving een energielabel voor haar bedrijfspand en voor twee studenten verhuurpanden. De groothandel in (werk)schoenen, werkkleding en sloffen is gevestigd aan de Eendrachtskade in de stad Groningen. Het bedrijf bestaat al ruim 90 jaar en is gevestigd in een gebouw van een voormalige melkfabriek van de Domo. Onlangs werd de groothandel overgedragen aan een andere eigenaar.

Het energielabel bedrijf

Het energielabel is verplicht bij verhuur, verkoop en oplevering van een bedrijfspand. Het deelt vergelijkbare bedrijfsgebouwen afhankelijk van hun energiezuinigheid in klassen in. Deze klassen lopen van A tot G, waarbij A de hoogste en G de laagste klasse is. Het energielabel wordt bepaald op basis van het bouwjaar en de aanwezigheid van isolatie in de vloer, de muren en het dak. Verder worden het type glas en de installaties voor verwarming, warm water, ventilatie en duurzame technieken meegewogen.

Energielabel Groningen

Energielabel Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, de specialist in energiebesparing, energielabel, maatwerkadvies, luchtdichtheidsmetingen en thermografie in Groningen. Wij werken op afspraak in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 2 mei 2017 Energielabel Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *