Energielabel bedrijfspand in Groningen

Energielabel voor bedrijfspand aan de Kieler Bocht in Groningen.

Energielabel bedrijfspand Groningen

In opdracht van Bouwbedrijf Peter Knol uit Onnen voorzagen wij een bedrijfspand in Groningen van een energielabel. In het pand zijn Wola BV en Jorritsma Bouw gevestigd. Het bestaat uit twee verdiepingen met kantoren en een bedrijfsruimte van totaal 737 m2. Het ligt op industrieterrein de Eemspoort aan de Kieler Bocht in Groningen. Het pand zal worden verkocht en ontving van ons een energielabel B. 

Energielabel bedrijfspand

Het energielabel deelt vergelijkbare bedrijfsgebouwen afhankelijk van hun energiezuinigheid in klassen in. Deze klassen lopen van A tot G, waarbij A de hoogste en G de laagste klasse is. Het energielabel is verplicht bij verkoop, verhuur en oplevering van een bedrijfspand. Het energielabel wordt bepaald op basis van het bouwjaar en de aanwezigheid van isolatie in de vloer, de muren en het dak. Verder worden het type glas en de installaties voor verwarming, warm water, ventilatie en duurzame technieken meegewogen.

Energielabel Groningen

Energielabel Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, de specialist in energiebesparing, energielabel, maatwerkadvies, luchtdichtheidsmetingen en thermografie in Groningen. Wij werken op afspraak in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 2 mei 2017 Energielabel Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *