Maatwerkadvies

Energielabel Groningen is specialist in het maatwerkadvies energiebesparing

Maatwerkadvies Groningen

De energielasten van bedrijven, scholen, zorgcentra, sporthallen, zwembaden en woningeigenaren stijgen jaarlijks gemiddeld met maar liefst 8% en maken een steeds groter deel uit van de totale kosten. Vandaar dat een maatwerkadvies over energiebesparing steeds belangrijker wordt! 

Maatwerkadvies energiebesparing

In een uitgebreid advies over energiebesparing geeft Energielabel Groningen diverse mogelijkheden om de kosten van het energieverbruik te verlagen. Uit ervaring blijkt dat een energiebesparing van 30 tot wel 70 procent vaak haalbaar is, waardoor de kosten van een energieadvies zich al snel terug verdienen.

Energieadvies bedrijf

Een advies over energiebesparing van Energielabel Groningen toont precies welke energiebesparende maatregelen in uw gebouw het meest rendabel zijn. Het maatwerkadvies bevat een verplicht energielabel en een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen. Verder geeft een advies de kosten en terugverdientijden van de geadviseerde maatregelen weer.

De overheid stimuleert bedrijven die willen investeren in energiebesparing of duurzame energie met een interessante belastingaftrek regeling, de EIA. De kosten van een advies over energiebesparing van Energielabel Groningen vallen onder de EIA en kunnen van de fiscale winst worden afgetrokken.

Maatwerkadvies woning

Een maatwerkadvies laat zien welke energiebesparende maatregelen bij jou thuis het meest rendabel zijn. Het bevat diverse pakketten met energiebesparende maatregelen. Verder geeft een het advies de kosten en terugverdientijden van de energiebesparende maatregelen weer. Een maatwerkadvies is zeer geschikt als uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing.

Subsidie energiebesparing

Particuliere woningeigenaren, die in hun eigen huis wonen komen vanaf 15 september 2016 in aanmerking voor de ‘Subside Energiebesparing Eigen Huis‘. Wanneer je ten minste 2 isolatiemaatregelen van voldoende omvang laat uitvoeren ontvang je zo’n 20% subsidie. Bovendien krijg je €150 subsidie op een onafhankelijk maatwerkadvies. 

Gecertificeerd maatwerkadvies

Energielabel Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, gecertificeerd EPA-W en EPA-U adviseur. Wij voorzien woningen en ultiliteitsgebouwen van een energielabel of een uitgebreid advies op maat over energiebesparing. Wij voorzien onze klanten van een helder energieadvies met uitvoerbare energiebesparende maatregelen. Ook willen wij hen graag bijstaan bij de uitvoering van deze maatregelen, door het leveren van scherpe offertes van betrouwbare partners.

Energielabel Groningen

Energielabel Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en professionele markt. Wij zijn specialist in energiebesparing en partner van woningeigenaren, VVE’s, bedrijven, instellingen en overheden in Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 18 september 2016 Energielabel Groningen