Energielabel VVEEnergielabel Groningen voorziet een vve van een energielabel

Als koper van een woning heb je recht op een energielabel en als verkoper ben je verplicht een energielabel te overhandigen. Vanaf 1 januari 2015 riskeert iedere verkoper of verhuurder van een woning of appartement zonder energielabel een boete van €410. Dit geldt ook voor leden van een vereniging van eigenaren. De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) ziet hier namens de overheid op toe.

Geen energielabel?

Hebben de woningen in jouw VVE in Groningen, Friesland of Drenthe nog geen energielabel? Energielabel Groningen kan vakkundig en vlot een energielabel voor deze woningen verzorgen. Leden van een VVE kunnen, individueel of gezamenlijk, een energielabel op laten stellen. Zo kunnen zij hun woning ook in de toekomst zonder problemen kunnen blijven verkopen of verhuren.

Energielabel VVE

Doordat woningen binnen een VVE vaak veel overeenkomsten hebben, kan het interessant zijn om alle woningen te laten voorzien van een verplicht energielabel. Wij werken graag voor VVE’s en bieden interessante kortingsmogelijkheden! Neem contact op en vraag een offerte aan. Op het energielabel staat onder meer een overzicht van energiebesparende maatregelen die niet, of slechts gedeeltelijk in de woning aanwezig zijn. Het energielabel vertelt niet wat de kosten, de opbrengsten en de comfortverbetering zijn van energiebesparende maatregelen die je neemt. Wil je daar wel meer over weten, dan kun je een energieadvies aanvragen.

Energieadvies

Een energieadvies is een uitgebreid adviesrapport energiebesparing met verbetermaatregelen, speciaal toegesneden op jouw woning en jouw gezinssituatie. Verder bevat een energieadvies een gratis verplicht energielabel. Dus wil je de woningen binnen je VVE voorzien van een verplicht energielabel en tegelijk de maandelijkse lasten van de leden helpen verlagen, door het uitvoeren van energiebesparende maatregelen? Vraag dan een offerte voor een energieadvies aan! Ook hierbij zijn interessante kortingen mogelijk!

Energielabel Groningen

Energielabel Groningen is onderdeel van Energiekeurplus en is jouw partner in energiebesparing, energielabel, energieadvies, binnenklimaat, thermografie en Blowerdoor. Wij werken in Groningen, Friesland en Drenthe.