Diensten

Energielabel Groningen voorziet een bedrijf van een energielabel, maak gebruik van onze diensten

Diensten

Ben je eigenaar van een woning of gebouw, verhuurder, of lid van een VVE? Maak dan gebruik van onze diensten. Energielabel Groningen voorziet een appartement, woning, bedrijfsgebouw of een compleet woningbestand snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs van een officieel energielabel.

Maatwerkadvies energiebesparing

Ook maken wij uitgebreide adviezen voor energiebesparing in woningen, appartementen en utiliteitsgebouwen. Na uitvoering van de maatregelen uit een maatwerkadvies van Energielabel Groningen valt er vaak 30 tot wel 70 procent op de energiekosten te besparen! Lees hier meer over een maatwerkadvies energiebesparing,

Subsidie energiebesparing

Energielabel Groningen is op de hoogte van subsidies voor energiebesparing, wij wijzen onze klanten altijd op relevante subsidiemogelijkheden. Hierdoor is energie besparen met Energielabel Groningen dubbel zo aantrekkelijk!

Thermografie

Bij thermografie maakt Energielabel Groningen gebruik van een warmtebeeldcamera. Deze camera kan warmte te meten en om te zetten in beeld. Een groot voordeel van thermografie is dat onzichtbare problemen snel en zonder breekwerk duidelijk worden gemaakt. Zo is met gebruik van thermografie precies te zien waar in een woning warmte verloren gaat of waar schimmelgroei kan ontstaan.

Isolatieadvies

Energielabel Groningen inspecteert je woning uitgebreid en bekijkt de isolatiemogelijkheden. Ook geven wij aan wat de te verwachten kosten en effecten van het isoleren zijn. Bovendien kan Energielabel Groningen vrijblijvend scherp geprijsde offertes voor de uitvoering van de geadviseerde isolerende maatregelen voor je verzorgen.

Energielabel Groningen

Energielabel Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt.  Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, VVE’s en overheden in energiebesparing, energielabel, thermografie en isolatie. Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 26 december 2016 Energielabel Groningen